Mert Oruz’a CIO Onur Ödülü

Arkas Holding CIO’su Mert Oruz, 14. CIO Ödülleri’nde Türkiye’nin en iyi CIO’ları arasına girerek ‘CIO Hall of Fame’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

14. CIO Ödülleri sahiplerini düzenlenen törenle buldu. Ödül töreni öncesinde, çeşitli şirketlerden CIO’ların katıldığı panellerin ve sektördeki öncü kuruluşların sunumlarının yapıldığı Future of CIO Summit etkinliği büyük ilgi gördü. Bu yıl 180’den fazla proje, jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Değerlendirmeler sonunda Yılın En İyi CIO’ları, İnovatif Liderler, Teknoloji Liderleri, Kamu Liderleri, Stratejik Dönüşüm Liderleri ve En İyi Maliyet Tasarrufu Projeleri kategorilerinde ödüller sahiplerini buldu.

2010 yılından beri düzenlenen CIO Ödülleri’nde bu yıl, başarılı CIO’lara onur ödülleri  de takdim edildi. Onur ödüllerinin kriterleri arasında CIO’ların bugüne kadar hayata geçirdikleri projeler, farklı platformlardaki başarılar ve CIO Ödülleri’ndeki başarılar yer aldı. Arkas Holding CIO’su Mert Oruz, teknoloji liderlerinin projeleriyle ödüllendirildiği etkinlikte ‘Hall of Fame’ kategorisinde ödül kazandı. Jüri, kararını verirken projelerle sektöre katılan değer, kazanılan CIO ödülleri ve meslektaşlar arasındaki liderlik vasıflarını da göz önünde tuttu.

“Onur Ödülleri” bir anlamda CIO Ödüllerinin en prestijlisi olarak görülüyor. Etkinliğin jüri üyeleri ise Prof. Dr. Emre Alkim, Hakan Güldağ, Emre Hayretçi, Murat Yıldız ve Oktay Aktolun’dan oluşuyor.