Orion Eğitim Vakfı Özel Piri Reis Okulları’nda Arkas Spor Rüzgarı

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Arkas Spor’un oyuncuları Orion Eğitim Vakfı Özel Piri Reis Okulları’nın Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüslerine giderek öğrencilerle bir araya geldi.

Program kapsamında Karşıyaka kampüsüne Arkas Spor Başantrenörü Glenn Hoag, Kadın Takımları ve Spor Okulları Sorumlusu Onur Işıkçı, Sporcular Caner Dengin, Mustafa Cengiz, Enes Atlı, Oğuzhan Tarakçı, Ahmet Karataş, Daniel Mcdonnald ve takım kondisyoneri Nurcan Celep katıldı. Güzelbahçe kampüsündee ise Yardımcı Antrenör Joao Paulo Bravo, oyuncular Nicholas Hoag, Mirza Lagumdzija, Angel Suerez Perez, Gökçen Yüksel, Erhan Hamarat ve Enis Ali Ay öğrencilerle buluştu. Geleceğin voleybolcu adaylarıyla buluşup birbirinden ilginç soruları cevaplayan sporcular, güzel bir etkinliğe imza attı.

Arkas Spor Başantrenörü Glenn Hoag etkinlikte öğrencilere voleybolun inceliklerini anlatırken ‘Başarılı sporcu nasıl olmalı?’ sorusunun cevabını “Doğru ve çok çalışma, kararlılık, özveri” diyerek verdikten sonra ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Beslenme, uyku düzeni, çalışma programları hakkında da bilgiler veren Hoag, sporcu ve antrenör olarak voleybolu aşkla yaptığını, işini çok sevdiğini söyledi. Sporcuların tek tek söz alarak kendilerini tanıttığı etkinlik, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu.