Arkas Line’ın 24 Ülke Yöneticisi İzmir’de Buluştu

Arkas Line “Yıllık Değerlendirme ve Strateji Toplantısı”nı 24 ülkeden gelen ülke yöneticileri ile İzmir’de gerçekleştirdi. Üç gün süren toplantılarda 2023 yılı değerlendirmesinin yanı sıra önümüzdeki yıl projeksiyonu paylaşıldı.

İlk ofisini 1996 yılında Bulgaristan’da açan Arkas Line, bugün İspanya’dan İtalya’ya Romanya’dan Rusya’ya Cezayir’den Gana’ya kadar 24 ülkedeki 59 ofisiyle müşterilerinin taleplerini kendilerine özel çözümlerle karşılamaya devam ediyor.

Dünyanın saygın denizcilik araştırma şirketlerinden Alphaliner’ın “Gemi Sahibi Armatörler” sıralamasında dünyada ilk 30 içinde yer alan tek Türk şirketi Arkas Line, 68 limana sağladığı haftalık 35 servisi ile de uluslararası arenada güçlü konumunu korurken 2024 projeksiyonunu da oluşturdu.

Arkas Line’ın, yurt dışı yöneticileri İzmir’de düzenlenen “Yıllık Değerlendirme ve Strateji Toplantısı”nda buluştu.

Farklı ülkelerden gelen 64 yöneticinin katılımıyla üç gün süren toplantılarda; Arkas Line’ın faaliyette bulunduğu ülkeler ile ilgili 2023 değerlendirmesinin yanı sıra 2024 yılı hedef ve planları, ticari faaliyetler hakkında genel sunumlar yapıldı, satış-pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, yeni pazarlara dair hedefler paylaşıldı.

Toplantının ardından genel bir değerlendirme yapan Arkas Acente Grubu CEO’su Cenk Değer “Ülke yönetimlerimizle genel bir değerlendirme yaptık. Tabii ofislerimizin olduğu tüm ülkeleri göz önüne aldığımızda her birinin farklı ekonomik ve sosyal dengeleri var. Onları dinleyerek bu dengelere göre planlamalarımızı yapıyoruz. Öte yandan çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek bu süreci yönetmek hem motivasyon açısından hem de planlama açısından büyük bir katma değer sağlıyor. Bu şekilde 2024’e de emin adımlarla girmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Arkas Line CEO’su Can Atalay ise “Biz büyük bir takımız, yüz yüze birlikte olmak, global bakış açımız, ortak çalışma ve proje yaratmak için ayrı bir sinerji ve motivasyon sağlıyor. Çok başarılı ve iyi bir yılı geride bıraktık. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte gelecek planlarımızı konuştuk. Her zamanki gibi amacımız işimizi büyütmek, daha fazla yük taşımak daha ileriye gitmek. 2024 kolay bir yıl olmayacak. Sağlam ve tecrübeli altyapımızla biz bu zor döneme güçlü gireceğiz. Önümüzdeki yılların zorluklarını ancak iyi bir takım çalışmasıyla aşabiliriz ki toplantılarımız neticesinde tüm ekibimizde bu enerjinin olduğunu gördük. 2024’e umutla giriyoruz” dedi.

Toplantıda ülke temsilcileriyle bir araya gelen Arkas Denizcilik Grubu İcra Kurulu Üyeleri Cenk Değer, Can Atalay, Ece Çokdeğer, Burak Kaya, Günay Özgürel ve Ozan Taylan Uzel 2024 yılı ortak hedeflerinin yanı sıra lokal pazarlarla ilgili öngörü ve hedeflerini paylaştı.

Arkas Line Yıllık Bütçe Toplantıları Arkas Arcademia’da gerçekleştirilen ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas’ın katıldığı gala yemeğiyle son buldu.