Arkas Holding CIO’su Mert Oruz, Türkiye’nin En Kapsamlı CIO Zirvesi’nde Ödül Aldı

Arkas Holding CIO’su Mert Oruz’, Türkiye’nin en kapsamlı CIO zirvesi Future Of CIO & Awards’ta Türkiye’nin En Etkin CIO’ları arasında gösterildi ve ödüle layık görüldü.

BT liderlerinin, kuruluşları için inovasyon ve dijital dönüşüm girişimlerini kavramsallaştırma ve başarıyla sunma çabalarını motive etmek için tasarlanan CIO ödülleri Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Arkas Holding CIO’su Mert Oruz da törene katılan BT liderleri arasındaydı. Oruz; geliştirdikleri projeler ile şirketlerine verim katmanın yanı sıra meslektaşlarına ve ekosisteme yön veren CIO’ların ödüllendirildiği En Etkin Liderler kategorisinde ödül aldı. Arkas Holding CIO’su Mert Oruz etkinlik kapsamında gerçekleştirilen “How Do You Create Digital Strategy When the Digital Economy Is Constantly Changing?” başlıklı oturumda da konuşmacı olarak yer aldı. Oruz konuşmasında, “Değişen dijital ekonomik koşullar, pandemi, sürdürülebilirlik baskısı gibi önemli değişimler varken bilgi teknolojileri stratejisi oluşturmak kolay olmadığı kadar şirketler için çok daha önemli. Bu zorlu koşullarda şirketlerimizi rekabetin içinde lider kılacak ve müşteri memnuniyetini stratejinin merkezinde tutan BT stratejilerini geliştirmeliyiz” dedi.

CIO ödülleriyle en başarılı BT projeleri ön plana çıkarılırken gelecekteki uygulamalar için de referans projeler olarak sunuluyor.