Arkas Lojistik’e İki Atlas Ödülü

Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında düzenlenen 2021 Atlas Lojistik Ödülleri İstanbul Fuar Merkezi’nde 11 Kasım’da düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Bu yıl 12.si düzenlenen etkinlikte Arkas Lojistik,  “Uluslararası Deniz Taşıması Firmaları – Forwarder” ve “Yurtiçi Lojistik İşletmecileri – L1” kategorilerinde ödül kazandı.

Kesintisiz 12 yıldır devam eden etkinliğin ödül törenine sektör derneklerinin başkanları ve yöneticileri, iş dünyasının önemli isimleri ve lojistik sektörünün profesyonelleri katıldı. Arkas Lojistik, “Uluslararası Deniz Taşıması Firmaları-Forwarder” ve “Yurtiçi Lojistik İşletmecileri-L1” kategorilerinde olmak üzere iki Atlas ödülünün sahibi oldu.

L1 kategorisinde ödülü  Arkas Lojistik Genel Müdürü Serhat Kurtuluş’a Lojistik Ekipmanları Dergisi Genel Müdürü Selçuk Onur takdim etti. Forwarder kategorisindeki ödülü ise Arkas Lojistik Forwarding Hizmetleri Grup Müdürü Faruk Dursun, Aysberg Basın Yayın İdari Direktörü İlker Altun’un elinden aldı.

Arkas Lojistik’in “Uluslararası Deniz Taşıması Firmaları-Forwarder” kategorisinde kazandığı ödülün kriterlerini toplam ciro, çalışan sayısı, yurt dışı deniz taşımaları ve yurt dışı deniz taşımaları dökme kriterleri etkili oldu. “Yurtiçi Lojistik İşletmecileri L1” kategorisinin kriterlerini ise toplam ciro, çalışan sayısı, özmal araç sayısı, şube sayısı ve kapalı depo alanları oluşturdu.

Logitrans Fuarı’nda dolu dolu 3 gün