Technogym Türkiye’den Yeni İş Birlikleri

Fitness ve sporla dolu zinde bir yaşam için sağlık ürünleri ve dijital teknolojide dünya lideri olan Technogym, yepyeni iş birliklerine imza attı.

Technogym Türkiye, yeni iş birliklerine devam ediyor. Bir süredir görüşmelerin devam ettiği Revna Sarıgül de artık Technogym Türkiye’nin marka elçilerinden biri oldu. YouTube kanalında sağlıklı ve pratik yemek tarifleri yayınlayan ve son dönemde televizyon programı da bulunan Revna Sarıgül, takip ettiği sağlıklı yaşam tarzıyla Technogym Türkiye marka elçisi olarak takipçilerine yeni bir işbirliği ile farklı projeler sunmaya hazırlanıyor. Technogym’in Akatlar’da bulunan deneyim merkezi Technogym Experience Center’da gerçekleşecek “Wellness Talks”, özel programlar, “Wellness Weekend”ler gibi aktiviteler, ve daha fazlası için Revna Sarıgül’ün liderliğinde yürütülecek farklı projeler için geri sayım başladı!

Technogym Türkiye’nin bir diğer marka elçisi olan Gökçen Arıkan ile yapılan iş birliği ise yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor. Spor alanında yaptığı girişimler ve özel içeriklerle spor dünyasının sevilen eğitmenlerinden biri olan Gökçen Arıkan da Technogym’in en büyük değerlerinden biri olan sağlıklı yaşamı savunma noktasında markayla birlikte yeni projelere imza atıyor.

Technogym ürünlerinin deneyimlenebileceği Technogym Experience Center; dijital hizmetler, talep üzerine olan antrenmanlar ve kişiselleştirilmiş egzersizler ile Technogym ekosistemini keşfederek yenilikleri takip etmek isteyen, iyi yaşam ve spor üzerine ilgisi olan herkesi bekliyor.