Technogym’den Yeni Ürünler

Fitness ve wellness ekipmanları ve dijital çözümleri konusunda dünya lideri konumunda olan Technogym; kompakt ve işlevsel tasarımı ile yılın en dikkat çeken ürünlerinden Technogym Bench ürünüyle İtalya’nın en prestijli ödüllerinden ADI Design Index 2021 ödülünü kazandı. Technogym, ayrıca yeni çıkardığı Technogym Elliptical ürünüyle, şimdiye kadar üretilmiş en kompakt eliptik tasarımı spor dünyasıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

İtalya’nın en prestijli ödüllerinden biri olan ADI Design Index 2021 ödülünü kazanan Technogym Bench, bu yılın en çok dikkat çeken spor ekipmanlarından biri oldu. Özellikle yeni dünya düzeninde evde spor yapma oranının da artmasıyla pek çok kişinin beğenisini alan Technogym Bench, dumbbell ve direnç bantları gibi içerisinde bulunan aksesuarlarla kompakt ve işlevsel bir ürün. İtalyan tasarımının en iyisinin ödüllendirildiği ADI, yenilikçi tasarımı, ergonomik özellikleri ve kullanıcı dostu özellikleriyle Technogym Bench’i bu ödüle layık gördü.

Technogym’in bir diğer ürünü ise tüm vücut antrenmanını tek ekipmanda sunan ve cross-trainer görevi gören yeni Technogym Elliptical ürünü. Sağladığı doğal hareketler ve adım aralığının kişi tarafından belirlenmesiyle eklemlere minimum etki yaparak, sağlıklı bir antrenman vaat eden Technogym Elliptical, daha az efor ile daha fazla kalori yakımını sağlıyor. Patentli biyomekaniği sayesinde sürtünmesiz ve sessiz bir adım atmanıza olanak tanıyor. Ayrıca yerden yalnızca 2 cm yükseklikte olan pedalları ve orta tutacağa uygun bir şekilde yerleştirilmiş “Fast Track Control” özelliği sayesinde rahatlıkla kullanabiliyor ve antrenman yoğunluğu anında değiştirilebiliyor.

Technogym’in en çok öne çıkan özelliklerinden biri olan dijital uyumluluk ve yüksek teknoloji de Technogym Elliptical ürününe adapte edilmiş. Sahip olduğu konsol ve tablet entegrasyon özelliği ile antrenman verileri dünyanın her yerinden takip edilebiliyor. Bunun yanı sıra, Technogym Live uygulaması aracılığıyla Technogym Sessions, Routines, Sanal dış mekan antrenmanları, kişiye özel antrenmanlar, müzik dinleme, film ve dizi izleme gibi olanaklar sağlayan eğlence menüsü de mevcut. Kompakt ve katlanabilir tasarımı sayesinde de çok az yer kaplıyor. Ayrıca sahip olduğu “Wake-up Sensor” özelliği, kişinin ekipmanın yakınında olduğunu algılıyor ve kullanılmadığında otomatik olarak uyku moduna geçiyor.

Bu yepyeni ürünü ve ödüllü Technogym Bench’i Akatlar’da bulunan Technogym Experience Center’ı ziyaret ederek deneyimlemek mümkün. Diğer her türlü çözümü içerisinde barındıran ve özel havalandırma sistemine sahip Technogym Experience Center, randevuyla deneyimlenebiliyor.