Başarılı Oyuncu Bravo’ya Arkas Spor’da Yeni Bir Ufuk

Arkas Spor’un 42 yaşındaki oyuncusu Joao Paulo Bravo sporculuk kariyerine antrenör olarak devam edecek. Arkas Spor, tecrübeli voleybolcuya muhteşem bir tören hazırladı. Mavi beyazlı ekip, takımda yardımcı antrenör görevini üstlenen Brezilyalı Bravo için Lucien Arkas Bağları – LA Mahzen Restaurant’da tüm takımın bir araya geldiği yemek organize etti.

Yeni sezonla birlikte Başantrenör Glenn Hoag’un yardımcılığını üstlenen Bravo için düzenlenen gecede usta oyuncunun Arkas Spor’da görev yaptığı her bir sezondan derlenen görüntülerden oluşan barkovizyon gösterisi merakla izlendi. İzmir ekibinde 320 resmi maça çıkan ve Arkas’taki 10. yılını dolduran Bravo, kendisi için hazırlanan klibi ailesi ve  takım arkadaşlarıyla birlikte heyecan içinde izleyerek duygusal anlar yaşadı.

Saha içi kadar saha dışındaki kişiliğiyle de örnek gösterilen Bravo, parlak kariyeriyle dikkati çekiyor. Voleybol’a Brezilya’da başlayan Bravo, 2000’de; ülkesinde gelecek vaad eden en başarılı genç oyuncu ödülünü kazandı. 2002’de Belçika’nın Noliko Maaseik takımına transfer olan Bravo, bu ülkede en değerli oyuncu seçilirken Belçika’da lig ve kupa şampiyonlukları yaşadı. 2005’te İtalya’nın Piacenza takımına transfer olan oyuncu, bir yılı Vibo Valentia takımında olmak üzere toplam 5 sezon İtalya 1. Ligi’nde mücadele etti. Piacenza’da İtalya Ligi, İtalya Kupası, Avrupa Top Teams Kupası şampiyonlukları yaşayan Bravo, 2008’de Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde en iyi servis atan oyuncu seçildi. Milli Takım ve kulüp bazında dünya şampiyonluğu dahil kariyerinde toplam 23 kupa kaldıran Bravo, Arkas Spor’da bir kupa bir de lig şampiyonluğu yaşadı.