Arkas’a “İzmir’e Değer Katan Marka” ödülü

28.02.2024

Yeni Asır Gazetesi tarafından düzenlenen Ege Yatırım İhracat Gastronomi İnovasyon Teknoloji (Ege Yiğit) Ödülleri İzmir’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.  Etkinlikte Arkas Holding, “İzmir’e Değer Katan Marka” ödülünü aldı.

Ege Yigit Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’in köklü gazetelerinden Yeni Asır’ın geleneksel hale getirdiği Ege Yatırım İhracat Gastronomi İnovasyon Teknoloji (Ege Yiğit) Ödül Töreni Balçova’daki Hyatt Regency İzmir İstinye Park’ta gerçekleşti. Etkinlik, iş dünyasını buluştururken sanat ve siyasetin tanınmış simalarını da bir araya getirdi. Törende Arkas Holding; yatırım, ihracat, gastronomi, inovasyon ve teknoloji konularında yapılan değerlendirilmeler sonucunda “İzmir’in Tarihine, Mimarisine, Sanatına, Sporuna Ve Ekonomisine Değer Katan Marka Ödülü”ne layık görüldü. Ödül, Arkas adına Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi’ye Yeni Asır Reklam Genel Müdür Yardımcısı Sedat Acet takdim etti.

Sipahi ödül ile ilgili yaptığı konuşmada etkinliğe katılmaktan mutlu olduğunu belirterek Arkas’ın 1902 yılında İzmir’de kurulmuş, uluslararası bir holding olduğunu ve Türkiye’yi 22 ülkede temsil ettiğini belirtti. Sipahi, “Türk dış ticaretine yaptığımız katkının yanı sıra doğduğumuz, geliştiğimiz bu şehre de katkı sunmayı en önemli sorumluluklarımızdan birisi olarak görüyoruz. Sanattan spora, eğitime kadar elimizden geldiğince İzmir’in değerlerine değer katmaya çalışıyoruz. Bu ödül için yönetim kurulu başkanımız Lucien Arkas adına teşekkür ediyorum” dedi.