İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği’nde Genel Kurul Heyecanı

İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği’nin genel kurul toplantısı tamamlandı. Şükriye Vardar, Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilirken Yönetim Kurulunda Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve Başkan Yardımcısı Bernard Arkas da yer aldı.

İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği Genel Kurulu Küçük Kulüp Alliance Restoran’da gerçekleşti.  Genel kurula dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Genel Kurulun divan başkanlığını İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk yaptı. Genel kurulda yönetim ve denetim kurulları oy birliği ile ibra edildi. Yapılan seçimde üyeler, Şükriye Vardarla devam kararını oy birliği ile aldı. Yönetim kurulunda ise Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve Başkan Yardımcısı Bernard Arkas da yer aldı. Diğer üyeler Yiğit Özbütev, Salih Ürker, Corrado Dragonetti ve Ahmet Neşet Erensoy’dan oluştu. Denetim kuruluna da Didem Ünlü, Alper Bayır ve Umut Yalçın getirildi.

Kuruluşu 1913 yılına kadar uzanan İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği, Türkiye’nin en köklü deniz kurumları arasında yer alıyor.