Arkas’tan Batı Afrika’da Kapıdan Kapıya Hizmet

Arkas, 2012 yılından bu yana acentelik ve deniz taşımacılığı hizmeti verdiği Batı Afrika’da denize kıyısı olmayan ülkelerdeki müşterilerine de deniz yolunu kara yolu veya demir yolu ile kombine ederek kapıdan kapıya intermodal taşıma hizmeti sunuyor.

2012 yılından bu yana Batı Afrika’da yaptığı deniz taşımacılığını 2017 yılında Gana’da açtığı kendi ofisi ile acentelik hizmeti vererek pekiştiren Arkas, müşterilerine deniz yolu sonrasında da limandan tesislere kadar intermodal taşıma da sağlıyor.

Batı Afrika’da Bir İntermodal Taşımacı

Arkas Line’ın 2012’den beri düzenli servislerle ziyaret ettiği Batı Afrika limanları denize kıyısı olmayan komşu ülkeler için birer geçit görevi üstleniyor.

Arkas Line, Tema, Abidjan ve Cotonou limanları üzerinden deniz yolu taşımacılığını demir yolu ya da kara yolu taşımacılığı ile kombine ederek Burkina Faso, Nijer ve Mali gibi denize kıyısı olmayan ülkelere kapıdan kapıya intermodal taşımacılık hizmetleri sağlıyor. Arkas, sunduğu deniz ve kara yolu veya deniz ve demir yolu nakliyelerini birleştiren kapıdan kapıya hizmeti ile limandan itibaren müşterinin belirttiği tesise kadar ürünlerin ulaşmasını sağlıyor.

Bölgede hızla gelişmeye devam eden Arkas, Batı Afrika’daki kapsamlı ağlarının yanı sıra müşterilerinin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış taşımacılık ve lojistik hizmetleri sayesinde Tema (Gana), Tincan ve Apapa (Lagos/Nijerya), Abidjan (Fildişi Sahili), Dakar (Senegal), Cotonou (Benin), Nouakchott ve Nouadhibou (Moritanya) olmak üzere Sahra Altı Afrikası’nda tercih edilen bir iş ortağı.