Arkas Otomotiv Gaziemir’de Citroën Bayisini Açtı

Arkas Otomotiv yeni tesis ve yeni markalar ile büyümeye devam ediyor. İzmir’de açtığı beşinci tesisi ile yetkili satıcısı ve servisi olduğu markalara, şimdi Fransa merkezli PSA grubunun Citroën markasını Gaziemir’de tüketiciyle buluşturuyor.

Arkas Holding çatısı altında Volvo, Ford ve Opel, Peugeot bayiliğini yürüten Arkas Otomotiv, Türkiye’de dört farklı şehirde dört markanın satış, servis ve ikinci el faaliyetlerini başarıyla sürdürürken büyümeye devam ediyor.

Arkas Otomotiv son olarak 101 yıllık otomobil devi Citroën’i de temsil ettiği markalar arasına kattı. İzmir Gaziemir’de faaliyete aldığı 2000 metrekarelik showroom’da Citroën marka otomobiller tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Citroën binek otomobillerde C-Elysee, C3, C4  ve SUV modeli olarak C5 modeli , ticari araçlarda ise Berlingo ve Jumper modelleri öne çıkıyor.

İlk yıl satış hedeflerinin 1000 araç olduğunu belirten Şube Müdürü Serkan Şarlı, “Citroën ürün yelpazesini sürekli genişletir. Bu yeni modellerin tasarımı ise teknolojik yenilikle birleştirerek tüketicilere farklı ipuçları veriyor. Citroën markası insanların hayatını kolaylaştıran, isteklerine karşılık veren iddialı, vizyon sahibi teknoloji ve hizmetleri tasarlayarak kullanıma sunuyor. Öncelikli hedefimiz İzmir’i Citroën markasıyla buluşturmak“ diye konuştu.

İzmir, Bursa, İstanbul ve Ankara’da yetkili satıcı ve servis hizmetleri bulunan Arkas Otomotiv, temsil ettiği markalar olan Volvo, Opel ve Ford tarafından defalarca En İyi Yetkili Satıcı, En İyi Bayi, En İyi Servis olmak üzere ödüllendirildi.